Hogwarts'a Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Hogwarts'a Hoşgeldiniz

Bu dönem Hogwarts'ta bir şeyler oluyor...

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Profesör Alımları

+6
Rihanna Lily Armstrong
Cedric Diggory
Sirius Black
Drizzt DoUrden
Vanessa Anne Hudgens
Lily Anne Hathaway
10 posters
YazarMesaj
Lily Anne Hathaway
Admin
Admin
Lily Anne Hathaway

Kadın
Rp Sevgilisi : Drizzt DoUrden

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeC.tesi Şub. 09, 2008 12:24 pm

Profesör olmak isteyenler aşağıdaki formu doldursunlar.

Adı :
Soyadı :
Yaşı :
İstediği Ders :
Ders Rp'si :

Not : Ders Rplerini derse girdi,anlattı,çıktı.Şeklinde yapanlar kabul edilmeyecektir.Dersler offline işleneceği için açıklayıcı rpler yapın
https://hogwarts-akademisi.catsboard.com
Vanessa Anne Hudgens
Müdür Yrd/Gry.Sorumlusu/KsKs Profesörü/Dükkan Sahibi
Vanessa Anne Hudgens

Kadın
Rp Sevgilisi : yok

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 4:04 pm

Adı : Vanessa Anne
Soyadı : Hudgens
Yaşı : 20 rpde
İstediği Ders :Ksks
Ders Rp'si :

Vanessa içeri girdi.Çocuklara gülümsüyerek ''Hoş geldiniz'' dedi.Masasına oturdu çocuklara bakarak ''Evet yeni ders yılımız başlıyor size bira KSKS dersinden bahsediyim.Karanlık sanatlar diğer sihir ile alakalı bilimlerden farklıdır. Büyünün çoğu doğal olarak meydana çıkar. Hem iyi hem kötü için kullanılabilir. Bazı büyüler gerçekten kötüdür ve bu büyüler kötü amaçlar için kullanılırlar. Bu büyülere lanet denir. Lanetler karşı tarafa zarar ve ya acı vermek amacıyla yapılırlar. Bu lanetlerin kullanıldığı alanın ismi Karanlık Sanatlardır. Buna rağmen, birine herhangi bir lanet göndermek, o kişinin Karanlık Sanatları kullandığı anlamına gelmez. Sadece o büyüyü yapanın neyi kastettiği önemlidir. Eğer kötü amaçlı kullanıyorsa o kişi Karanlık Sanatları kullanıyor demektir. Kötü amaçlı kullanmıyorsa o kişinin Karanlık Sanatları kullandığını söyleyemeyiz.

Bir çok olayda ayırım yapmak çok zordur. Fakat Kara Büyü büyücü ve cadıların eğitiminde önemli bir anahtardır, bu yüzden Karanlık Sanatlara Karşı Savunma dersi Hogwarts’ın en önemli derslerinden biridir. Bazı farklı okulların Karanlık Sanatların ta kendisini öğretmek gibi bir üne sahiptir. Buna en basit örnek Durmstrang okuludur.
dedi.O sırada zil çaldı çocuklar dışarı çıktı.
Lily Anne Hathaway
Admin
Admin
Lily Anne Hathaway

Kadın

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 4:06 pm

Alındın cnm.Ama ders rplerinde biraz betimleme yapmanı tavsiye ederim.Çevreyi,öğrencilerin ifadelerini anlatabilirsin.
Vanessa Anne Hudgens
Vanessa Anne Hudgens

Kadın
Rp Sevgilisi : yok

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 4:14 pm

tamam elimden geldiğince yaparım:D
Drizzt DoUrden
Karanlık Lord
Karanlık Lord
Drizzt DoUrden

Erkek
Rp Sevgilisi : Lily Anne Hathaway

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Drizzt DoUrden [Sihirli Yaratıkların Bakımı]   Profesör Alımları Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 4:37 pm

Ad:Drizzt
Soyad:DoUrden
Seçtiği Ders:Sihirli Yaratıkların Bakımı
Asa:Dikenli Defne ve Grifin Kanat Teli.Yirmi Dokuz Santim,Esnek ve Kullanışlı.
İlk ders sabahı erken kalktım.Kendime olan öz güvenimle heycanımı bastırdım.Herşeyin yolunda gittiğinden emin olmak için önceden yapmış olduğum hazırlıklarımı kontrol ettim.Okul arazisine gittim ve öğrencilerin gelmesini bekledim.Geldiklerinde hepsi çok şaşırmıştı.Çünkü muhtemelen hayatlarında ilk defa böyle birşey görüyorlardı...
Grifin:Yunanistan'da ortaya çıkmıştır. Dev bir kartalın ön bacaklarına ve başına, buna karşılık bir aslanın gövdesi ve arka ayaklarına sahiptir. Sfenksler gibi Grifinler de büyücüler tarafından hazinelere muhafızlık etmekte kullanılır. Vahşi oldukları halde, birkaç usta büyücünün bir Grifin'le dostluk kurduklarına rastlanmıştır. Griffinler çiğ etle beslenir.
http://www.hogwartsekspresi.com
Lily Anne Hathaway
Admin
Admin
Lily Anne Hathaway

Kadın

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 4:41 pm

sen de aynı şekilde betimleme yaparsan ve rp dilini üçüncü kişi ağzından [ör;Sabahın ilk ışıklarıyla uyandım yerine Lily sabahın ilk ışıklarıyla uyanmıştı.] yazarsan daha iyi olur.Geliştireceğine inanıyorum.O yüzden alındın Smile
Sirius Black
Biçim Değiştirme Profesörü/Rav. Sorumlusu
Biçim Değiştirme Profesörü/Rav. Sorumlusu
Sirius Black

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Prof.Sirius Black   Profesör Alımları Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 6:33 pm

Ad:Sirius

Soyad:Black

Yaşı:30

İstediği Ders:Biçim Değiştirme

Sirius dersliğe girdi.Öğrecileri Selamlıyarak"Hoş Geldiniz"dedi.Asasını havada sallayarak"Benim Adım Sirius Black"yazdı.Sonra konuşmaya başladı."Bu ders yılında Biçim Değiştirme dersini birlikte işleyeceğiz.İlk olarak - dönem başladığı için motivasyonunuz düşük olacaktır - derse motivasyonunuzu sağlamalıyız."dedi.Size Biçim Değiştirme'nin Tarihini Anlatacağım"dedi...
Lily Anne Hathaway
Admin
Admin
Lily Anne Hathaway

Kadın

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 6:36 pm

tamam Sirius sen de alındın.Ama herkese söylediğim şeyi sana da söylüyorum.Betimleme yap lütfen.Biraz sonra bir sitede iksir profesörlüğü için başvurduğum rpyi atacağım lütfen ondan biraz örnek alın.
Lily Anne Hathaway
Admin
Admin
Lily Anne Hathaway

Kadın

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimePaz Şub. 10, 2008 6:53 pm

Not : Vanessa yazdığına bakmayın.Ordaki üye adım Vanessa'ydı da ondan Very Happy .Her neyse rplerinizi yaparken biraz bunu örnek alırsanız sevinirim.

Nessa yatakta gözlerini açtı.Saate baktı,henüz erkendi.Camdan dışarı bakarak son zamanlarda olanları düşündü.Okul ne çabuk toparlanmıştı.Profesör olması teklif edilen mektup ona daha iki gün önce gelmişti.Ama şimdi buradaydı işte,Hogwarts'ta.İkinci evinde...Ama bu sefer buraya gelmesinin sebebi öğrenmek değil,öğretmekti.

Ders için son hazırlıkları yaptı ve odasından ayrıldı.Vanessa ilerledikçe koridordaki tablolara bakıyor,aklına birinci sınıftaki Sir Cadogan'ın tablosuna yol sorması geliyordu.Hala hatırladıkça gülerdi bu anıya.

Karanlık bir hava veren iksir zindanlarına varmıştı sonunda.Hiç değişmemişti burası.Tıpkı eski iksir profesörleri olan Profesör Bolton'ın bıraktığı gibiydi.Ama Vanessa değişikliği severdi.Asasını kibarca sallayarak önce tozlardan kurtuldu.Sonra iksir malzemelerini düzenli bir şekilde dolaba yerleştirdi.Bir kenarda duran mumları yaktı ve havada asılı durmasını sağladı.Şimdi ortalık daha ferah,daha kolay çalışma yapabilecek bir yer olmuştu.

Tam yerine oturduğu sırada içeri çekingence giren iki birinci sınıf öğrencisine sıcak bir şekilde gülümsedi.Çocuklar bu güven verici gülümseme sayesinde biraz daha rahatlamış şekilde yerlerine geçtiler ve kitaplarını çıkardılar.Tüm sınıf dolduğunda ise Vanessa derse başladı :

- İyi günler çocuklar ben iksir profesörünüz Vanessa McCartney.Siz bana Profesör McCartney diyeceksiniz.

Sesinde otoriter bir ton vardı ama gülümseyerek söylemişti bu sözleri.Zaten Nessa bu dengeyi kurmayı iyi bilirdi.Boğazını kibarca temizleyerek söze devam etti :

- Bugün küçük bir uygulamayla başlayalım derim ben,siz ne dersiniz ? Ama öncelikle hepinizi tanımak isterim

dedi.İksir yapacaklarını duyan çocuklar heyecanlanmışlardı fakat,kendilerini tanıtmak bazılarının hoşuna gitmemişti.

- Önce sen başla istersen tatlım

dedi.En önde oturan siyah saçlı,yüzünde kibirli bir hava olan kıza.Kız ayağa kalktı ve kendinden çok ailesinin safkanlığından söz etti.Kızın konuşmasının ardından Vanessa diğer öğrencilere söz verdi.Herkesin kendini tanıtmasının ardından devam etti.

- Pekala çocuklar,yirmi dakikamız kaldı.Bu sürede bir Kafa Karıştırıcı İksir hazırlayabiliriz.Kazanlarınızın yakın lütfen.Malzemeler;Aksırık otu,iskorbüt otu ve selam otu... Kitabınızın 12. sayfasında nasıl yapılacağı yazıyor.

Vanessa öğrenciler iksiri hazırlarken,sınıfta gezinerek onları izliyor,hiç bir işlerine karışmıyordu.Sadece kötü sonuçlar doğurabilecek durumlar olduğunda öğrencilerine yardım ediyordu.İşlerine karışmıyordu,çünkü ileride bir gün onların arasından kendisinden bile iyi bir iksir uzmanı çıkabileceğine inanıyordu.

Sürenin dolmasına beş dakika kaldığında

- Çocuklar,lütfen artık iksirinizi bırakın ve bir kısmını iksir şişenize boşaltın.Ben iksirlerinizi değerlendireceğim.

Suratı asık olan öğrencileri görünce

- Merak etmeyin,kimseden ilk derste mükemmel bir iksir beklemiyorum.Ödeviniz ; bu iksirin yararları ve zararları.Dersiniz bitmiştir,çıkabilirsiniz

dedi.Bütün öğrenciler sınıftan çıktıktan sonra o da zindanlardan ayrıldı.
Drizzt DoUrden
Karanlık Lord
Karanlık Lord
Drizzt DoUrden

Erkek

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: :)   Profesör Alımları Icon_minitimePerş. Şub. 14, 2008 2:38 pm

Tebrikler Super Olmus Yani Eline Sağlık. Ben Olsam Seni Bu Rp'den Sonra İksir Profesörlüğünü Geç Müdür Alırdım Direk Very Happy Yada Admin. Cool cheers
Cedric Diggory
Appleby Vurucusu/Dükkan Sahibi/Hufflepuff Sorumlusu/Muggle Bilimleri Profesörü
Appleby Vurucusu/Dükkan Sahibi/Hufflepuff Sorumlusu/Muggle Bilimleri Profesörü
Cedric Diggory

Erkek
Rp Sevgilisi : Rihanna Lily Armstrong

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimePerş. Şub. 14, 2008 4:21 pm

Bence gayet güzel olmuş betimlemeler güzel olmuş uzunluk bana göre önemli değil ama gayet cok güzel 10/11 werdim tebrik ederim!.. cheers
Rihanna Lily Armstrong
Appleby Kovalayıcısı/İksir Profesörü
Rihanna Lily Armstrong

Kadın
Rp Sevgilisi : Cedric Diggory

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeCuma Şub. 15, 2008 5:45 pm

Adı : Rihanna Robyn
Soyadı : Fenty
Yaşı : 21
İstediği Ders : İksir
Ders Rp'si :
Rihanna kapıyı yavaşça aralayarak içeri girdi. Çok soğuktu. Yavaş yavaş karşıya geçti. 1. sınıflar çok heyecanlı görünüyordu. Bakışlarından bu çok iyi anlaşılıyordu. Rihanna biraz sınıfı inceledikten sonra içinden
'Ee.. Kızım, hadi göster kendini.'
dedi. İlk senesi olduğu için (ve bu ayrıca huyuydu) biraz utangaç biraz sevinçli bir şekilde
"Ee.. Günaydın çocuklar. Ben.. Yeni iksir öğretmeniniz Profesör Rihanna Robyn Fenty. Umarım herkes için bu yıl iyi geçer. Hmm.. Evet.. Önce ders hakkında bir kaç açıklama."
dedikten sonra rahatlamıştı. İçinden bir 'Ohh..' çekerek
"Dersimiz zor bir ders ve ben de zorlu bir öğretmen olduğuma inanıyorum. Öncelikle dersimde sessiz olunmasını istiyorum. Bir de söz almdan konuşmayın, çünkü bu büyük bir saygısızlıktır. Ayrıca derse girmek zorundasınız. Lütfen girmeyi ihmal etmeyin. Çünkü bu binanızdan puan düşürür. Neyse bu ilk haftanız ve sizi sıkmak istemiyorum. Şimdi.. Ben önce kendimi tanıtacağım. Sonra da siz. Benim adım Rihanna Robyn Fenty. 21 yaşındayım. Ravenclaw mezunuyum. Evet şimdi ilk sıradan kendizi tanıtmaya başlayın.."
dedi iyice rahatlamıştı. Artık kaygısız olduğu belli oluyordu. Gülümsüyordu da. Öğrenciler de öyle gözüküyordu (bazıları hariç). Onları rahatlattığı için mutlu olmuştu. Bütün çocukları ilgiyle dinliyordu. Neredeyse hepsinin ismi hafızasındaydı. Bütün öğrenciler kendini tanıtmayı bitirdiğinde
"Teşekkür ederim çocuklar. Hepinizi az çok tanıdım. Sanırım daha zamanımız var. Bu süre içinde iksirlerle uğraşamayız fakat iksir hakkında bir kaç şey öğrenebilirsiniz."
dedi ve anlatmaya başladı:
"Çocuklar, iksirler yenileyici ve şifa verici olduğu inanılan içkilerdir. Ama derse katılmak isteyenler zaten mutlaka bunu araştırmıştır. Sanırım zamanımız azaldı. Eğer araç-gereçleri alan olmadıysa tahtaya yazıyorum." dedi ve tahtaya:
'Bir kazan, Bıçak, Havan ve havan döveceği, İksir yapım takımı' yazdı.
Tam yazarken ödevi unuttuğunu anlamıştı. Onlara bakıp
"Ödeviniz de tahtaya yazacağım, not alın."
dedi ve tahtaya dönerek:
'ÖDEV
İksir dersi ve yararları hakkında araştırma yapın.' yazdı.
Geri döndüğünde çocuklar gerçekten de çok usluydu. Ayrıca sanki dersi daha çok sevmiş görünüyorlardı. Onlara baktı ve
"Lütfen ihtiyaçlarınızı bir an önce alın."
dedi. Sonra saate bakıp
"Ders bitti çocuklar. Çıkabilirsiniz."
dedi ve öğrencilere gülümsedi. Kendini hiç olmadığı kadar rahat hissediyordu. Sonra üşüdüğünü farkederek zindandan çıtkı.

(Out: Umarım olmuştur hayatımda yazdığım en uzun rp lol! )
http://www.hogwartsakademisi.tr.cx/
Lily Anne Hathaway
Admin
Admin
Lily Anne Hathaway

Kadın

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeCuma Şub. 15, 2008 7:37 pm

Olmuş cnm,hatta şimdiye kadarki en güzel profluk rpsi seninki olmuş İksir Profesörü olmak istiyosun sanırım,alındın...
Rihanna Lily Armstrong
Rihanna Lily Armstrong

Kadın

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeCuma Şub. 15, 2008 7:45 pm

Çok teşekkür ederim, benimde hayatımda yazdığım en güzel rp Very Happy Laughing
Evet iksir profesörlüğü istiyorum..
Drizzt DoUrden
Karanlık Lord
Karanlık Lord
Drizzt DoUrden

Erkek

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: :D:D   Profesör Alımları Icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2008 2:03 pm

Huh Very Happy Benim Seherbazlık için olan rp taa gusell Very Happy lol!
Lily Anne Hathaway
Admin
Admin
Lily Anne Hathaway

Kadın

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2008 2:19 pm

Lily Anne Hathaway demiş ki:
Olmuş cnm,hatta şimdiye kadarki en güzel profluk rpsi seninki olmuş İksir Profesörü olmak istiyosun sanırım,alındın...

biliyoruum Very Happy o yüzden yukarıdaki gibi yazdım
Drizzt DoUrden
Karanlık Lord
Karanlık Lord
Drizzt DoUrden

Erkek

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: :):)   Profesör Alımları Icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2008 2:20 pm

Saol jnmmm Very Happy:D
Rihanna Lily Armstrong
Rihanna Lily Armstrong

Kadın

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeC.tesi Şub. 16, 2008 4:14 pm

E yani nasıl anlamadın Very Happy Prof.luk demiş lol! Neyse ben sohbet yapmiyim
Elisabeth Sienna Swam
Uçuş Profesörü
Elisabeth Sienna Swam

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeSalı Şub. 19, 2008 12:51 pm

Adı : Elisabeth
Soyadı : Swam
Yaşı : 18
İstediği Ders : Uçuş
Ders Rp'si : El bahçeye çıktı.Hava Günlük Güneşilti.Otlar harika kokuyordu.
"Ders yapmak için bundan harika bir gün seçemezdim" dedi kendi kendine
Daha öğrenciler yoktu.Süpürgesini ahavaya kaldırdı ve onun üzerine oturdu.
Birkaç dk sonra küçük 1. sınıf öğrencileri bahçeyi doldurmaya başladı.Elisabeth çoğunluğun burada olduğunu anlayınca süpürgesinden kalkarak:

"Merhabalar ben yeni Uçuş Proefsörünüz Elisabeth Swam.Sizlerin çoğunun uçmayı bildiğini ve bu dersi boşu boşuna aldığınızı düşündüğünü gözlerinizden anlayabiliyorum." dedi ve şöyle bir öğrencilerine göz gezdirdi
"Fakat bunun doğru olmadığını tüm kabimle söyleyebilirim.Uçmak sadece hız demek değildir.Uçmak süpürgenizle bir bütün olmaktır.Quidditche gelince.." birden bire çoğu öğrencinin gözünde ışıklar parlamıştı
"Onuda ben seçeceğim.Tabi bu sadece iyi uçmaklada olmayacak.Takım ruhu, disiplin ve çok çalışmak iyi uçmanın önüne geçicek.Bu kriterleride Bina sorumlunuzla birlikte gözden geçireceğiz ve Takımları oluşturacağız.Şimdi isim hafızam pek iyi dğildir helede bu kadar öğrencim varsa...Fakat yinede tek tek isimlerinizi söylemenizi istiyorum" dedi ve asasını salladı bu sayede bahçede Acayip Kızkardeşlerin acayip bir şarkısı bahçede yankılandı
Jennifer Rachel Jones
Pride of Portree Arayıcısı
Pride of Portree Arayıcısı
Jennifer Rachel Jones

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeSalı Şub. 19, 2008 12:53 pm

Rp'n çok uzun olmasada bayıldım.Betimlemeyi iyi kullanmışsın.Alındın..
Zac Efron
Muggle
Muggle

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2008 12:08 am

Adı : Zac
Soyadı : Efron
Yaşı : 21
İstediği Ders : Muggle Bilimleri
Ders Rp'si:
Zac'in Muggle Bilimlerindeki İlk Dersi İdi Çok Heyeccanlıydı.Onu Destekleyen Biri OLmasada Kendine Güveni Sayesinde Bu Ders İçin Başvuru Yapacaktı.Zac Uzun zamandır yalnız yaşıyordu.Tabi yalnız olması onu çok üzüyordu belki okulda birileri ile tanışacaktı belkide hiç giremeyecekti.Bunu düşünmek onu çok üzüyordu.İlk önce bir yere oturdu ve eğer "Muggle Bilimleri" Prof. olursa ne yapacağını düşündü sanki bir prof.müş gibi hayal etti.

Hayalindeki ilk gün
Zac yavaş yavaş Muggle Bilimleri dersliğine gidiyordu.Her bir adımı ona zirveye ulaşan bir basamakmış gibi geliyordu.İlerledikçe kalp atışı hızlanıyor sanki kalbi fırlyacakmış gibi atıyordu.Sonunda Dersliğin Önüne Gelmişti.İçeri girdi içeride onu bekleyen zeki,çevik,cesur,şirin mi şiein öğrenciler vardı.Hepsi Zac için altın parçasıydı.Zac mutlu mutlu öğrencilere bakarken birden aklına onlarla tanışmak aklına geldi karşısındaki öğrencilere "Merhaba genç büyücüler bu seneki Muggle Bilimler Profesörünüz benim sizinle çok iyi bir sene geçireceğimizi umuyorum sizin gibi iyi kalpli öğrenciler benim için birer altın parçasıdır.Lafı uzatmak istemiyorum dersimizde öğreniceklerimiz muggleların yaşam tarzları ve kullandığı eşyaları bunlar sizin için gereksizmiş gibi gelebilir ama mugglelar için gerekli çünkü bizler büyü yaparken onlar akıllarını kullanarak aletler oluşturuyor.Bu eşyalar ileride sizlere lazım olabilir ki muhakkak olacaktır.Sanırım demek istediklerimi anladınız arkadaşlar bugün sizi sık boğaz etmek istemiyorum buyrun çıkabilirsiniz[/color[color=red]]",diye düşündü uzunca sonra kendine geldi üstünü başını toparladı ve başvuru formunun doldurup bakanlığa gönderdi..

Olmuş Mu?
Lily Anne Hathaway
Admin
Admin
Lily Anne Hathaway

Kadın

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeC.tesi Şub. 23, 2008 10:58 am

Almak isterdim ama Muggle Bilimleri Profesörü var.Başka bi ders seç istersen.
Eva Miller
Sihir Bakanı
Sihir Bakanı
Eva Miller

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimePerş. Şub. 28, 2008 1:24 pm

bende prof olabiliyormuyum?
Lily Anne Hathaway
Admin
Admin
Lily Anne Hathaway

Kadın

Profesör Alımları Empty
MesajKonu: Geri: Profesör Alımları   Profesör Alımları Icon_minitimeCuma Şub. 29, 2008 3:25 pm

ne yazıkki.

Profesör Alımları
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-